Przewodnik kulinarny na święta Bożego Narodzenia i Sylwestra

Jak przekonaliśmy się już wcześniej w akcji konkursowej "najciekawszy przepis na przetwory z warzyw i owoców", wśród naszych Czytelników i Fanów jest wiele osób, które lubią przygotowywać różne potrawy w ramach zimowych zapasów. Przed nami święta i zespół redakcyjny naszego portalu wpadł na pomysł aby stworzyć przewodnik kulinarny na święta Bożego Narodzenia i Sylwestra. Mamy nadzieję, że tym razem również znajdzie się wielu pasjonatów, ale teraz przepisów na specjalne okazje.

 

 


Co konkretnie mamy na myśli?

Przesyłajcie do nas przepisy na świąteczne potrawy, na Sylwestra lub czas Karnawału -  propozycje, którymi chcecie się podzielić z innymi. Również porady związane z wykonaniem potraw, nawet tych znanych, jednak ulepszających ich wykonanie lub ułatwiających proces przygotowania. Wybierzemy najciekawsze i zamieścimy je w naszym serwisie, a 3 osoby zostaną nagrodzone i to Wy podejmiecie ostateczną decyzję które.

 

 

Co należy zrobić aby wziąć udział w tej akcji?

Po 1. Udostępnij informację o tym konkursie na swoim prywatnym profilu na facebooku, udostępniając wpis z naszego fanpage, informujący o uruchomieniu tej akcji.

Po 2. Propozycje przepisów, których jesteście autorami lub Wasi najbliżsi należy przesłać na nasz adres mailowy - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. z dopiskiem w temacie: Przewodnik kulinarny Przepis. W treści prosimy również o podanie autora zgłaszającego przepis. Jedna osoba może przesłać maksymalnie 2 propozycje przepisów.

Przepis można zamieścić również na tej stronie poniżej jako komentarz, wcześniej logując się w tym celu w naszym serwisie.

UWAGA: Prosimy nie przesyłać propozycji przepisów skopiowanych z sieci lub innych źródeł.

Po 3. Każda osoba biorąca udział w tej akcji musi być lub zostać Fanem naszego fanpage.

Na Wasze propozycje przepisów czekamy do dnia 20 grudnia 2014 roku włącznie.

 

 

Jakie nagrody czekają na zwycięzców?

Poniżej na zdjęciu przedstawiamy pulę produktów kosmetycznych, z których stworzymy 3 zestawy i przekażemy je trzem wybranym autorom najciekawszych propozycji przepisów.

 

 

 

Zasady udziału w akcji

1. Niniejsza akcja konkursowa rozpoczyna się dnia 11 grudnia 2014 roku. Od tej daty można rozpocząć przesyłanie/zgłaszanie zgłoszeń na zasadach opisanych powyżej.

2. Zgłoszenia przepisów należy dokonać do dnia 20 grudnia 2014 włącznie. Każde zgłoszenie przepisu musi być podpisane imieniem i nazwiskiem/pseudonimem zgłaszającego przepis.

3. Akcja przeznaczona jest dla osób dorosłych, zamieszkałych na terenie Polski.

4. Redakcja nagrodzi autorów przepisów, którzy zostaną wskazani przez Czytelników i Fanów portalu serwisuroda.pl jako najciekawsze. W tym celu z wszystkich nadesłanych/zgłoszonych propozycji redakcja wybierze najciekawsze i opublikuje je dnia 23 grudnia 2014 r. na serwisuroda.pl w sekcji – Kulinaria. Na naszym fanpage f/SerwisUrodaPl tego dnia poinformujemy o publikacji przepisów i w komentarzach do tego wpisu Czytelnicy i Fani będą mogli zagłosować na ich zdaniem najciekawszy przepisz tj. jedna osoba jedno wskazanie.

5. Osoby zgłaszające w ramach tej akcji przepisy oświadczają, że mają do nich prawa i są one wolne od wszelkich praw autorskich.

6. Trzej autorzy wybranych przez Czytelników i Fanów naszego serwisu przepisów, otrzymają od naszej redakcji kosmetyczne zestawy, które powstaną w ramach puli produktów pokazanych powyżej  na fotograficznej ilustracji.

7. Inne sprawy/sytuacje, które mogą pojawić się w trakcie trwania tej akcji, a które nie zostały ujęte w niniejszych zasadach,  redakcja portalu serwisuroda.pl rozstrzyga na bieżąco.





Komentarze
2014-12-16 19:34:26
~szakirka Moja propozycja to moja pyszna ,lekka i szybka sałatka z paluszkami z kraba.
-opakowanie paluszków krabowych 250g
-pół puszki kukurydzy
-sól,pieprz do smaku ,dosłownie szczypta
-4 jajka ugotowane na twardo
- trochę natki pietruszki
- sos tysiąc wysp
Paluszki kroję w drobne kosteczki ok 1cm ,jajka kroję za pomocą sitka do sałatki jarzynowej ,dodaję kukurydzę ,sól pieprz,sos tysiąc wysp i natkę posiekaną pietruszki i gotowe !Smacznego

Akcja KONKURS ZABAWA

Czytelniku: Zdobywaj na przełomie roku 2019/20 punkty i wymieniaj je na ulubione kosmetyki!

Czytaj więcej

Przetestowaliśmy

REGENERATING
BODY BALM
Regenerujący
balsam do ciała

Lemon Grass
& Gardenia

Pojemność:
300 ml

NOURISHING SHOWER GEL Odżywczy żel
pod prysznic
Lemon Grass
& Gardenia

Pojemność:
300 ml

Wiadomości branżowe

Zarząd Health and Beauty Media Sp. z o.o. informuje, iż w związku ze zmianą sytuacji epidemiologicznej, tj. faktem potwierdzenia w Polsce pierwszego przypadku zarażenia koronawirusem 2019-nCoV, wywołującym chorobę COVID-19, i po konsultacji z Wystawcami i Partnerami podjęto trudną, ale w  mniemaniu firmy słuszną decyzję o...
Kongres ma na celu ukazanie w szerokim ujęciu tematyki urody, określanej także jako rynek lub branżą beauty. Przede wszystkim firma COSMED Consulting, właściciel portalu serwisuroda.pl, pragnie poruszyć m.in. tematy nadal mało jeszcze popularne oraz zapoznać specjalistów branży beauty i ich klientów z nowościami różnych...
Czytaj więcej

Mapa Salon & Spa

Salon kosmetyczny?
A może Spa ?
Znajdź na mapie swoje miejsce!
Czytaj więcej
.
Reklama

Dla Niej

Nietrzymanie moczu uważane jest za jeden z ważniejszych problemów zdrowotnych XXI wieku i ma status choroby społecznej. Potrafi znacznie obniżyć jakość życia, dlatego w przypadku...
Czytaj więcej

Dla Niego

Pomimo nieopisanego postępu, jaki dokonał się przez lata w dziedzinie stomatologii oraz faktu, że ból w czasie leczenia to już przeszłość, ogromna liczba Polaków nadal panicznie boi się...
Czytaj więcej

Porady

Poznaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Czytaj więcej
.

Cafe News

Kampania Europejskiej Agencji Wykonawczej ds. Małych i Średnich Przedsiębiorstw (EASME) Sektor tekstylny, odzieżowy, skórzany i obuwniczy (TCLF) to europejski potentat, źródło nowych trendów i innowacji. Szacuje się, że roczny obrót w Europie wynosi ponad 200 mld euro, a około 225 000 firm zatrudnia...Czytaj więcej

Miasto Żyje Modą – 17-23.02.2020 Miasto Żyje Modą to projekt „miejski”, towarzyszący odbywającym się w dniach 19-20.02.2020 Targom Mody Poznań. Jego głównym założeniem jest promocja projektantów, marek modowych, miejsc oraz wydarzeń, które łączy jedno – moda i najnowsze...Czytaj więcej

Sezon na lody nie kończy się na lecie Badanie przeprowadzone przez instytut Kantar Public na zlecenie firmy Koral pokazało, że ponad trzy piąte Polaków (68%) je lody zimą. Co ciekawe lody zimą zdecydowanie chętniej jedzą młodsze pokolenia – wśród młodzieży w wieku 15-17 lat jedzenie lodów zimą...Czytaj więcej

Copyright © 2008 - 2020 COSMED Consulting / serwisuroda.pl