Reklama
Przewodnik kulinarny na święta Bożego Narodzenia i Sylwestra

Jak przekonaliśmy się już wcześniej w akcji konkursowej "najciekawszy przepis na przetwory z warzyw i owoców", wśród naszych Czytelników i Fanów jest wiele osób, które lubią przygotowywać różne potrawy w ramach zimowych zapasów. Przed nami święta i zespół redakcyjny naszego portalu wpadł na pomysł aby stworzyć przewodnik kulinarny na święta Bożego Narodzenia i Sylwestra. Mamy nadzieję, że tym razem również znajdzie się wielu pasjonatów, ale teraz przepisów na specjalne okazje.

 

 


Co konkretnie mamy na myśli?

Przesyłajcie do nas przepisy na świąteczne potrawy, na Sylwestra lub czas Karnawału -  propozycje, którymi chcecie się podzielić z innymi. Również porady związane z wykonaniem potraw, nawet tych znanych, jednak ulepszających ich wykonanie lub ułatwiających proces przygotowania. Wybierzemy najciekawsze i zamieścimy je w naszym serwisie, a 3 osoby zostaną nagrodzone i to Wy podejmiecie ostateczną decyzję które.

 

 

Co należy zrobić aby wziąć udział w tej akcji?

Po 1. Udostępnij informację o tym konkursie na swoim prywatnym profilu na facebooku, udostępniając wpis z naszego fanpage, informujący o uruchomieniu tej akcji.

Po 2. Propozycje przepisów, których jesteście autorami lub Wasi najbliżsi należy przesłać na nasz adres mailowy - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. z dopiskiem w temacie: Przewodnik kulinarny Przepis. W treści prosimy również o podanie autora zgłaszającego przepis. Jedna osoba może przesłać maksymalnie 2 propozycje przepisów.

Przepis można zamieścić również na tej stronie poniżej jako komentarz, wcześniej logując się w tym celu w naszym serwisie.

UWAGA: Prosimy nie przesyłać propozycji przepisów skopiowanych z sieci lub innych źródeł.

Po 3. Każda osoba biorąca udział w tej akcji musi być lub zostać Fanem naszego fanpage.

Na Wasze propozycje przepisów czekamy do dnia 20 grudnia 2014 roku włącznie.

 

 

Jakie nagrody czekają na zwycięzców?

Poniżej na zdjęciu przedstawiamy pulę produktów kosmetycznych, z których stworzymy 3 zestawy i przekażemy je trzem wybranym autorom najciekawszych propozycji przepisów.

 

 

 

Zasady udziału w akcji

1. Niniejsza akcja konkursowa rozpoczyna się dnia 11 grudnia 2014 roku. Od tej daty można rozpocząć przesyłanie/zgłaszanie zgłoszeń na zasadach opisanych powyżej.

2. Zgłoszenia przepisów należy dokonać do dnia 20 grudnia 2014 włącznie. Każde zgłoszenie przepisu musi być podpisane imieniem i nazwiskiem/pseudonimem zgłaszającego przepis.

3. Akcja przeznaczona jest dla osób dorosłych, zamieszkałych na terenie Polski.

4. Redakcja nagrodzi autorów przepisów, którzy zostaną wskazani przez Czytelników i Fanów portalu serwisuroda.pl jako najciekawsze. W tym celu z wszystkich nadesłanych/zgłoszonych propozycji redakcja wybierze najciekawsze i opublikuje je dnia 23 grudnia 2014 r. na serwisuroda.pl w sekcji – Kulinaria. Na naszym fanpage f/SerwisUrodaPl tego dnia poinformujemy o publikacji przepisów i w komentarzach do tego wpisu Czytelnicy i Fani będą mogli zagłosować na ich zdaniem najciekawszy przepisz tj. jedna osoba jedno wskazanie.

5. Osoby zgłaszające w ramach tej akcji przepisy oświadczają, że mają do nich prawa i są one wolne od wszelkich praw autorskich.

6. Trzej autorzy wybranych przez Czytelników i Fanów naszego serwisu przepisów, otrzymają od naszej redakcji kosmetyczne zestawy, które powstaną w ramach puli produktów pokazanych powyżej  na fotograficznej ilustracji.

7. Inne sprawy/sytuacje, które mogą pojawić się w trakcie trwania tej akcji, a które nie zostały ujęte w niniejszych zasadach,  redakcja portalu serwisuroda.pl rozstrzyga na bieżąco.





Komentarze
2014-12-16 19:34:26
~szakirka Moja propozycja to moja pyszna ,lekka i szybka sałatka z paluszkami z kraba.
-opakowanie paluszków krabowych 250g
-pół puszki kukurydzy
-sól,pieprz do smaku ,dosłownie szczypta
-4 jajka ugotowane na twardo
- trochę natki pietruszki
- sos tysiąc wysp
Paluszki kroję w drobne kosteczki ok 1cm ,jajka kroję za pomocą sitka do sałatki jarzynowej ,dodaję kukurydzę ,sól pieprz,sos tysiąc wysp i natkę posiekaną pietruszki i gotowe !Smacznego

Akcja KONKURS ZABAWA

Czytelniku: Zdobywaj na przełomie roku 2019/20 punkty i wymieniaj je na ulubione kosmetyki!

Czytaj więcej

Przetestowaliśmy

Serum
z natką
3 w 1
FLOSLEK

Pojemność: 30 ml

Krem z groszkiem
na noc

FLOSLEK

Pojemność: 50 ml

Wiadomości branżowe

150 wystawców, 12 czołowych branż beauty, 10 wydarzeń towarzyszących, 30 gwiazd i jedno miejsce – targi B2Beauty Trends Show. Już 16 lutego 2021 roku zapraszamy na PGE Narodowy, by poznać piękną i biznesową stronę Warszawy. Najnowsze trendy w sektorze beauty, warsztaty eksperckie i największe gwiazdy branży. To wszystko...
Koniec lutego to idealny moment na kolejne zakupy i przygotowania do nadchodzącego sezonu wiosna-lato 2020, ale również uzupełnienie garderoby o perełki z sezonu jesień-zima 2019/2020. Powoli, z nadzieją na szybką wiosnę i zielone pąki kwiatów na drzewach, kozaki będą ustępować lżejszym botkom, mokasynom, balerinom oraz...
Czytaj więcej

Mapa Salon & Spa

Salon kosmetyczny?
A może Spa ?
Znajdź na mapie swoje miejsce!
Czytaj więcej
.
Reklama

Dla Niej

Ciąża to radosny czas oczekiwania na dziecko - cieszą się nim zwykle nie tylko przyszli rodzice, ale także ich przyjaciele. Na Zachodzie bardzo popularne jest urządzanie przyjęć przed...
Czytaj więcej

Dla Niego

Często osoby, które starają się żyć zdrowo i aktywnie, zastanawiają się, czy mogą pozwolić sobie na słodką przekąskę. Jak poradzić sobie z zapotrzebowaniem na „coś słodkiego”?...
Czytaj więcej

Porady

Poznaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Czytaj więcej
.

Cafe News

Kampania Europejskiej Agencji Wykonawczej ds. Małych i Średnich Przedsiębiorstw (EASME) Sektor tekstylny, odzieżowy, skórzany i obuwniczy (TCLF) to europejski potentat, źródło nowych trendów i innowacji. Szacuje się, że roczny obrót w Europie wynosi ponad 200 mld euro, a około 225 000 firm zatrudnia...Czytaj więcej

Miasto Żyje Modą – 17-23.02.2020 Miasto Żyje Modą to projekt „miejski”, towarzyszący odbywającym się w dniach 19-20.02.2020 Targom Mody Poznań. Jego głównym założeniem jest promocja projektantów, marek modowych, miejsc oraz wydarzeń, które łączy jedno – moda i najnowsze...Czytaj więcej

Sezon na lody nie kończy się na lecie Badanie przeprowadzone przez instytut Kantar Public na zlecenie firmy Koral pokazało, że ponad trzy piąte Polaków (68%) je lody zimą. Co ciekawe lody zimą zdecydowanie chętniej jedzą młodsze pokolenia – wśród młodzieży w wieku 15-17 lat jedzenie lodów zimą...Czytaj więcej

Copyright © 2008 - 2020 COSMED Consulting / serwisuroda.pl